Neu

Naturland reivindica que també és una estació d’esquí en referència al forfait únic

El parc presenta les seves activitats d'hivern i el seu director, Xabier Ajona lamenta no tenir el mateix tracte que la resta de dominis

Comentaris

Xabier Ajona durant la presentació d'aquest dilluns.
Xabier Ajona durant la presentació d'aquest dilluns. BRU NOYA

El director de Naturland, Xabier Ajona ha reivindicat el paper de l'estació d'esquí de fons respecte al forfait únic de les estacions d'alpí. "Estem aquí i treiem la mà", ha subratllat. Amb la unió dels dominis sota una mateixa marca Naturland ha presentat la temporada d'hivern volent-se fer més visible que ma i ha invertit 250.000 euros. Pel moment, es descarta l'ampliació dels 15 km de pista.

Ajona ha assegurat que "l'hivern ha de ser la temporada que ens ha de permetre créixer" i ha dit que "l'estiu està més consolidat". Les pistes s'obriran el pròxim dia 3 i fins a Setmana Santa sempre i quan les condicions meteorològiques ho permetin.

"Tenim la sort de no dependre de la neu per la nostra oferta principal que és la cota 1.600". Aquesta s'obrirà caps se setmana, festius i vacances que la 2.000 s'obrirà tots els dies. L'eslògan d'aquest any 'és la neu al teu estil'. Les altres activitats seran les raquetes de neu o els trineus nòrdics. Es renova el 50% del material de lloguer (esquí i raquetes). "Crec que és el millor del Pirineu", ha afegit.

L'esquí club, segons ha indicat Ajona, va creixent tot donant suport a la pedrera. Ajona ha destacat també el refugi d'entrenament en alçada que ha estat utilitzat també durant l'estiu pels esportistes de la Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM). Naturland acollirà enguany quatre competicions: el Winter European Triathlon, la cursa nocturna d'esquí nòrdic i l'Skimo Andorra, sense oblidar la tradicional Festa del Nòrdic. La sortida de l'Skimo serà un any més des de la Rabassa.

 

Etiquetes

Comentaris (7)

Trending