Neu

Grandvalira assegura que va informar a l’abril de la “voluntat” d’organitzar l’Snowrow

El festival de música tindrà lloc del 30 de març al 2 d’abril a Grau Roig i el Pas de la Casa, en espais que podran albergar fins a 8.000 persones

Un dels xous d'elrow.
Un dels xous d'elrow. elrowmusic

El festival de música Snowrow serà una de les novetats que les estacions presentin de cara a la temporada d’hivern. Tindrà lloc del 30 de març al 2 d’abril, als sectors del Pas de la Casa i de Grau Roig. Des dels dominis esquiables s’ha defensat que en cap cas es va amagar aquest projecte ni al Govern ni a Andorra Turisme, tot i que el ministre, Jordi Torres, va lamentar “la falta de comunicació”. De fet, el director general de Grandvalira, Juan Ramon Moreno, ha assegurat que, ja a l’abril, se’ls va informar d’aquesta voluntat i que se’ls va confirmar el certamen quan “estava tot tancat”.

El màxim responsable del domini ha remarcat que consideren de gran importància l’esdeveniment. “Tenim al darrere un nom internacional amb molt potencial”, ha indicat, tot posant en relleu que “vindran 20 DJs de primer nivell”. Al mateix temps hi haurà activitats per a un públic més familiar, durant un total de quatre dies.

David Guetta a l'Andorra Mountain Music.

Relacionat

Turisme ajorna el Montain Music per no coincidir amb l’elrow a Grau Roig

Moreno ha explicat que es va comunicar al Govern i a Andorra Turisme “en el moment que es va confirmar al 100% que es podria a celebrar”. Tot i això, prèviament, “a l’abril” se’ls va indicar que “hi havia aquesta possibilitat”. Per tant, no ha amagat certa sorpresa pels retrets que, ara fa uns dies, es van fer per part del ministre de Turisme, Jordi Torres Falcó.

El festival tindrà lloc del 30 de març al 2 d’abril i ha de servir per potenciar un moment de la temporada habitualment més fluix aprofitant una marca de referència en la música electrònica. Es presenta com a “una experiència mai viscuda abans en Europa”, que oferirà “tant a joves com a famílies entreteniment en estat pur al més màgic i idíl·lic dels escenaris”. A través d’un comunicat, els organitzadors han destacat que hi haurà activitats des del matí a la tarda, algunes gratuïtes i d’altres de pagament en un lloc que permetrà albergar fins a 8.000 persones.

Comentaris (1)

Trending