Turisme ajorna el Montain Music per no coincidir amb l’elrow a Grau Roig

El ministre, Jordi Torres Falcó, explica que es buscarà una nova data perquè no es vol renunciar amb un projecte que “ha tirat bé”, però reclama al sector privat “més coordinació” i lamenta que Saetde “ens ho podria haver comunicat abans”

David Guetta a l'Andorra Mountain Music.
David Guetta a l'Andorra Mountain Music. ALTAVEU

L’Andorra Mountain Music no es farà finalment al març. Així ho ha explicat el ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres Falcó. El motiu? Evitar coincidir amb un altre esdeveniment musical, en aquest cas impulsat a Grau Roig per part de Saetde: l’elrow. “No ens podem contraprograma”, ha indicat el polític encampadà que, sense fer sang, no ha amagat un cert malestar pel fet que des de la societat organitzadora no se’l informés abans d’aquest festival, tot i saber les dates amb les quals es treballava des de Turisme.

La idea inicial era que la tercera edició del Mountain Music es fes al març. Es volia fer coincidir amb un altre esdeveniment, en aquest cas esportiu, vinculat a les pistes: les finals de la Copa del Món d’esquí. Ara, però, s’ha optat per canviar els plans. Torres ha explicat que, un cop es va tenir coneixement de l’elrow, “ens vam reunir amb els operadors privats”. No només amb Saetde, també amb els organitzadors de l’Hibernation, previst al Pas de la Casa.

“Des del sector públic no podem contraprogramar”, ha justificat el ministre. Per això, s’ha optat per moure la data del festival impulsat per Andorra Turisme. Probablement, tocarà endarrerir-lo. De fet, ara s’estan analitzant quines són les alternatives per escollir un nou moment.

Un dels xous d'elrow.

Relacionat

La continuïtat del Mountain Music ‘es debat’ entre l’Hibernation i… elrow

El que es té clar és que el Mountain Music continuarà. “És un projecte que ha tirat bé i que no podem deixar caure, però l’hem d’ordenar bé perquè no perjudiqui el sector privat”, ha comentat el ministre, que ha fet una crida a “una millor coordinació” per evitar que situacions com aquesta es puguin repetir. I és que no s’ha amagat un cert malestar amb Saetde, expressat, això sí, amb la boca petita.

“Ens ho haurien pogut comunicar abans. Nosaltres fa temps que havíem explicat que treballàvem en aquestes dates”, ha indicat Torres. Tot i això, ha negat públicament “estar dolgut” i ha volgut remarcar que “estem encantats que hi hagi una iniciativa privada amb un projecte interessant; si tots tirem del carro, anirà més de pressa”. Ara bé, sí que es demana “estar més coordinats”.

Sobre les noves dates, ha demanat temps per analitzar tot plegat. Torres ha explicat que ja hi ha precontractes amb alguns dels artistes que havien de formar part del cartell i s’ha mostrat convençut que aquests acords es podran acabar reconduint, almenys en la majoria dels casos.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending