La continuïtat del Mountain Music ‘es debat’ entre l’Hibernation i… elrow

Saetde treballa per portar el primer cap de setmana d’abril al seu domini un dels festivals de música ‘techno’ i electrònica amb renom mundial

Un dels xous d'elrow.
Un dels xous d'elrow. elrowmusic

Un nou competidor està a punt de sorgir-li a l’Andorra Mountain Music. Si finalment Andorra Turisme decideix tirar endavant el festival que hauria de viure a les acaballes del primer trimestre de l’any que ve la seva tercera edició, la segona d’hivernal, podria coincidir amb dos certàmens més de la mateixa naturalesa. Un és clar, l’Hiernation al Pas de la Casa. I l’altre està en camí: diverses fonts han confirmat que Saetde treballa per portar al seu domini un referent mundial de la música ‘techno’ i electrònica, elrow. Escrit així.

La societat que gestiona els dominis esquiables del Pas de la Casa i Grau Roig tindria molt avançades les converses amb l’empresa de Viladecans que des de l’entorn de Barcelona ha construït una indústria musical que s’ha expandit arreu del món. elrow és una marca que crea festivals de primer nivell amb uns decorats i una coreografia propis que l’han fet tenir festivals de primer nivell de forma fixa a Madrid, Eivissa, Londres o Nova York. Segons les fonts consultades s’estaria treballant en un festival molt potent, de factura pròpia per a Saetde i de dues o tres jornades al tomb del primer cap de setmana d’abril, contribuint a estirar així la temporada hivernal.

Assistents en un dels concerts del Mountain Music.

Relacionat

Els preus dels artistes i l’Hibernation deixen el Mountain Music Festival en l’aire

Les fonts consultades han assegurat que durant aquesta setmana s’ha d’acabar d’aclarir el panorama de festival hivernals de música electrònica. L’Hibernation és l’únic que ara per ara està clar del tot. I té, si no canvien les coses, unes dates definides sense embuts: del 17 al 19 de març, les mateixes dades de finals de la Copa del Món d’esquí i el cap de setmana que Andorra Turisme preveia un dels punts forts del seu Mountain Music. D’altra banda, elrow podria situar-se al tomb de l’1 i el 2 d’abril, potser fins i tot el 31 de març. El que sembla clar és que enmig quedaria lliure un cap de setmana.

Cal veure si tot plegat encaixa i el Mountain Music es cola aquell cap de setmana o reserva forces per a una altra edició o moment. Hores d’ara, segons les fonts consultades, Andorra Turisme no tindria encara cap artista lligat. Els catxets són molt elevats i els artistes que interessaven estan de gira pels Estats Units i no es fàcil fer-los variar la roda. Amb la possibilitat de convertir el festival en una cita de cap de setmana es podria treballar en mirar d’apostar per un DJ de primer nivell tipus David Guetta i lligar per a una segona sessió un perfil una mica discret entre alguns dels artistes que ja s’havien compromès en edicions passades i la Covid els va fer una mala jugada.

Una de les actuacions a la darrera edició de l'Andorra Mountain Festival.

Relacionat

Turisme no descarta el Mountain Music sempre i quan no contraprogrami altres activitats

Comentaris (2)

Trending