Neu

Grandvalira amplia pistes i activa per primer cop en la temporada un accés des del Pas de la Casa

El domini oferirà a partir de divendres fins a 135 quilòmetres esquiables, allarga l’horari fins a les cinc de la tarda i posa el preu del forfet en 52 euros

L'accés des del Pas de la Casa serà una de les novetats a Grandvalira a partir de divendres.
L'accés des del Pas de la Casa serà una de les novetats a Grandvalira a partir de divendres. Grandvalira

Grandvalira amplia a partir de divendres la zona esquiable del domini. Així, els usuaris de l’estació disposaran de fins a 135 quilòmetres. A més s’allargarà l’horari dels remuntadors fins a les cinc de la tarda. La voluntat es mantenir aquesta situació fins passada Setmana Santa sempre que les condicions climatològiques ho permetin. Amb aquest increment d’oferta, també es recupera el preu habitual del forfet.

Així, el domini oferirà fins a 87 pistes i una altra de les novetats és que els sectors tornaran a estar interconnectats, ja que s’obriran els enllaços entre aquells que estan operatius: Pas de la Casa, Grau Roig, Soldeu i El Tarter. En total, 135 quilòmetres que se sumen als 30 oferts per Ordino-Arcalís.

Per primer cop, a més, es podrà accedir a l’estació des del Pas de la Casa. Es posa en marxa el telecadira de la població encampadana que, fins ara, havia estat inactiu. D’aquesta forma, es compleix una de les reivindicacions dels empresaris de la localitat.

L’expansió dels quilòmetres esquiables va acompanyada d’una ampliació dels serveis que ofereixen les estacions fins al final de la temporada, com ara la restauració, les escoles de neu o altres activitats. També s’allarga l’horari del domini: de nou del matí a cinc de la tarda. Per la seva banda, les tarifes recuperen els preus habituals: 52 euros el forfet diari.

Una imatge de Grau Roig, aquesta tarda.

Relacionat

Saetde prepara l’obertura d’un parell de telecadires esperant una major afluència de turistes

La decisió arriba poques setmanes abans del final d’una temporada realment atípica, sense la possibilitat de tenir usuaris que no siguin residents. Ara, les estacions estan pendents de si les converses entre el Govern i les autoritats espanyoles i catalanes poden obrir la porta a una certa arribada de visitants al llarg de les pròximes setmanes.

Comentaris (4)

Trending