Saetde prepara l’obertura d’un parell de telecadires esperant una major afluència de turistes

Si Govern dóna el vist-i-plau arran dels contactes que s’estan fent amb l’Estat espanyol, es posaria en marxa, probablement, un giny al pla de les Pedres i un altre al Pas de la Casa

Una imatge de Grau Roig, aquesta tarda.
Una imatge de Grau Roig, aquesta tarda. GRANDVALIRA

Grandvalira-Saetde prepara la posada en funcionament de dos telecadires tot esperant una major afluència de turistes a partir del cap de setmana i fins a la Setmana Santa. Els operaris de la societat que explota les pistes de Grau Roig i el Pas de la Casa estan fent tots els preparatius escaients esperant, però, que Govern, segons les fonts, beneeixi una major obertura del domini esquiable.

Tot estaria a expenses, segons les fonts, de què els interlocutors amb els quals estaria parlant l’administració andorrana, especialment espanyols, possibilitin l’arribada d’una major afluència de visitants que no pas ara. Actualment, el nombre de persones que acudeixen a pistes ha caigut molt notablement (tampoc la qualitat de la neu acompanya gaire). Però no es descarta del tot que els contactes que s’estan fent permetin albirar un increment de visitants.

En tot cas, amb aquesta hipòtesi es treballa a Saetde i s’espera una resposta entre dimecres i dijous, amb la intenció de posar en funcionament, dissabte, un telecadira al pla de les Pedres, que garantia la connexió a tota vela entre les dues grans àrees esquiables de Grandvalira i un altre telecadira al Pas de la Casa, que tindria ginys oberts per primer cop.

Mentre les fonts properes a Saetde consultades han reconegut que s’estan fent els preparatius però alhora s’han mostrat molt prudents, altres fonts que operen directament sobre el terreny han assegurat que els responsables de l’estació han comunicat formalment l’obertura d’algunes pistes en vista a dissabte per la qual cosa hi ha altres activitats que fins ara es feien a la zona que hauran de deixar-se de fer.

Comentaris (5)

Trending