Neu

El comú massanenc i EMAP ja fan entrevistes per trobar el relleu de Marticella

El conseller de Turisme, Josep Maria Garrallà, afirma que “ens costarà trobar una persona de les característiques del Josep perquè ha deixat el llistó molt alt”

Marticella i Garrallà, durant la presentació de les activitats d'estiu.
Marticella i Garrallà, durant la presentació de les activitats d'estiu. Vallnord Pal Arinsal

El comú de la Massana i el consell d’administració de Vallnord Pal Arinsal treballen “intensament” amb l’objectiu de tancar el relleu de Josep Marticella al capdavant del domini. Sense voler donar gaires detalls, el conseller de Turisme de la corporació, Josep Maria Garrallà, ha avançat que ja s’estan fent entrevistes amb possibles candidats. Per ara, però, encara res està definit.

Durant la presentació de les activitats d’estiu tant de Pal Arinsal com del comú, l’afer ha flotat clarament en l’ambient. Preguntat directament per l’estat de la recerca del nou director, Garrallà ha indicat que “treballem intensament”. Es tracta d’una tasca en la qual participen “les cònsols i el consell d’administració”.

Marticella va comunicar a l’abril la seva intenció de deixar el càrrec, després de set anys com a màxim responsable de l’estació. Des de llavors, el comú i EMAP van engegar el procés que ha de permetre trobar un relleu de garanties. Això sí, amb el temps corrent, perquè el fins ara director es va marcar el 30 de setembre per abandonar la societat.

Garrallà ha explicat que “ja estem fent entrevistes” i “fent rodar el procés per tenir-lo com més aviat millor”. Això sí, ha assegurat que “ens costarà trobar una persona de les característiques del Josep perquè deixa el llistó molt alt”. Del procés no s’ha volgut donar detalls, ni tan sols si hi ha algun nombre concret de candidats.

Comentaris (2)

Trending