Multitudinària rebuda als Reis Mags

A Andorra la Vella i Escaldes-Engordany han repartit més de 10 tones de caramels

La cavalcada dels Reis d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordany.
La cavalcada dels Reis d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordany.
Els Reis Mags han arribat aquest vespre i han estat rebuts de manera multitudinària. Com és habitual la cavalcada que ha tingut més seguiment ha estat la d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordany.  Les setze carrosses, inspirades en mons imaginaris de fantasia, del món del cinema i de la literatura, han passat per les avingudes Meritxell i Carlemany i per altres vies cèntriques. S'han repartit 10 tones de caramels.

La cavalcada d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordant ha fet enguany un recorregut a la inversa que el de l'any passat. Els carrers han estat plens de gom a gom i entre les carrosses i l'organització hi han participat unes 500 persones. A Sant Julià de Lòria, la cavalcada ha passat per l'avinguda Verge de Canòlich i s'han repartit més de 700 quilos de caramels. Primer, però, han visitat els padrins de la Llar de Lòria. 

A Encamp, la comitiva reial ha arrinat a la plaça dels Arínsols d' Encamp després de recórrer els carrers de la parròquia acompanyada amb una cercavila amb patges i follets. Pel que fa al Pas de la Casa, els Reis d'Orient,hi  han arrribat després d'un castell de focs d'artifici i d'un descens de torxes a la pista Directa del Pas de la Casa. A Canillo, han arribat  a l'aparcament de serveis del comú i han desfilat fins a la plaça del Prat del Riu a ritme de batucada. Un cop a la plaça, els tres Reis Mags (Melcior, Gaspar i Baltasar) han rebut als nens i nenes assistents a l'acte i els han ofert coca i xocolata. 

Pel que fa a Ordino,els cònsols han rebut els a l' Andorra Congrés Centre Ordino (ACCO). A continuació ha començat la representació dels Pastorets, interpretats pels infants de la parròquia amb la col·laboració del Grup Artístic d'Ordino i la Coral Casamanya. Després de l'espectacle, Ses Majestats s'han desplaçat a l'església parroquial en dues carrosses, la de la Reina de les Neus i la dels Reis, per fer l'adoració, i s'han quedat a la plaça Major per rebre les cartes i compartir tortell i xocolata.

Finalment, a la Massana, Ses Majestats els Reis d'Orient han iniciat el seu recorregut des del Prat Gran de Colat, passant per l'avinguda Sant Antoni i després han tornat pel mateix camí per recórrer l'avinguda del Través, abans d'aturar-se definitivament a les Fontetes. 

Etiquetes

Comentaris

Trending