Moure'ns, junts i amb sentit comú

Comentaris

per Lluís FERREIRA

Fa molts dies que veiem actuacions nefastes per part dels nostres dirigents.

Hem vist com a part de mentir-nos, encara surten a rodes de premsa traient pit i acusant els altres de fer una campanya en contra d'ells. Hem vist com hi ha ministres que se salten la llei i el cap de Govern en persona els defensa. Ara només faltaria que davant del penediment públic que va fer la senyora Meritxell Mateu en referència a la seva sortida de DA, per recompensar-la, la col·loquin, per exemple, de secretaria d'Estat?

De veritat creieu que aquest és un Govern que ens representa?

Jo personalment encara crec que tenim gent, al país, prou capacitada per liderar els canvis que ens fan falta. I no, no estan a les files de DA.

Aquests 596 dies (d’intervenció de BPA) m’han permès conèixer molta gent, tant de bona com de dolenta, i creieu-me que els bons poden arribar a ser molt bons. Però els dolents encara poden ser molt pitjors.

També m'han brindat l'oportunitat de parlar amb gent que encara veu al·licients en invertir a Andorra i en quantitats que m'han fet esgarrifar, la qual cosa fa molt respecte. La llastima és que tots ells ja han tingut l'oportunitat de parlar amb el Govern actual i després d’això, de moment, tiren amb les seves carteres cap a més al nord.

No serà ni el primer ni l'ultim que davant del comportament dels nostres governants passen de llarg.

Però com se sol dir, no tot és dolent. La part positiva és que el moment que siguem capaços de demostrar que tenim el que cal per redreçar la situació, deixar d'una vegada de fixar-nos com ho fan al sud i implantar aquesta sistemàtica al nostre país, tornarem a tenir una oportunitat.

És cert, no ús enganyaré, segur que no serà fàcil. Ens posaran tants pals i tantes pedres com puguin. Però hem de jugar les poques cartes que tenim des de la humilitat i, perquè no, generant l'interès del nord sobre la nostra terra.

Al llarg dels anys hem sabut sobreposar-nos a problemes greus .Fins i tot van tenir la capacitat d'aprovar una constitució de consens, mentre l’actual cap de Govern hi feia campanya aferrissada en contra. Això sí, ara es ven com el gran salvador de la pàtria recordant la cosa dolenta que eren els liberals. Però mireu, els Liberals, tot hi que encara hi ha cares conegudes d'aquells temps, han sabut regenerar-se i donar un nou impuls. ¿Recordeu qui eren els liberals que estaven com a ministres o consellers en aquella època? No busqueu gaire, la majoria d'ells són ara a les files de DA o com ministres.

Ens mou Andorra i Junts, amb sentit Comú. Segur que ho aconseguirem.

Comentaris

Trending