Moreno, Bailén i Cornella, candidates a una plaça al Tribunal de Corts

Moreno, Bailen i Cornella (d'esquerra a dreta)
Moreno, Bailen i Cornella (d'esquerra a dreta)

Dues fiscals adjuntes i una batlle són les tres aspirants admeses al concurs de promoció per a cobrir una plaça de magistrada del Tribunal de Corts amb dedicació parcial. Dues de les candidates ja s'havien presentat anteriorment  a una plaça que va ser per Canòlic Mingorance.

El Consell Superior de la Justícia (CSJ) ha donat a conèixer, en la seva reunió d'aquest dijous, les tres aspirants a la plaça de magistrada del Tribunal de Corts que són Carolina Bailén, Alexandra Cornella i Maria Àngels Moreno.

El termini de presentació de candidatures va acabar el 7 de maig i l'edicte s'havia publicat el 10 d'abril. Es tracta d'una plaça de dedicació parcial amb una remuneració de 30.651,66 euros bruts dividits en tretze pagues. El CSJ ha avaluat els mèrits i l'experiència dels candidats en un procés que ha inclòs una entrevista personal.

Bailén i Cornella són fiscals adjuntes, i la segona va anunciar, d'entrada, que es presentaria i després va assegurar que no postularia.  Dues de les candidates, Bailén i la batlle Maria Àngels Moreno ja s'havien presentat anteriorment a una plaça al Tribunal de Corts que va ser per Canòlic Mingorance. Tot i que a l'edicte es fa referència a una lloc de treball de dedicació parcial, no es descarta que aviat sigui a temps complet ja que alguns dels magistrats més veterans poden decidir plegar com és el cas de Jacques Richiardi.

 

 

Comentaris (7)

Trending