Moreno, Bailén i Cornella, candidates a una plaça al Tribunal de Corts

Moreno, Bailen i Cornella (d'esquerra a dreta)
Moreno, Bailen i Cornella (d'esquerra a dreta)

Dues fiscals adjuntes i una batlle són les tres aspirants admeses al concurs de promoció per a cobrir una plaça de magistrada del Tribunal de Corts amb dedicació parcial. Dues de les candidates ja s'havien presentat anteriorment  a una plaça que va ser per Canòlic Mingorance.

El Consell Superior de la Justícia (CSJ) ha donat a conèixer, en la seva reunió d'aquest dijous, les tres aspirants a la plaça de magistrada del Tribunal de Corts que són Carolina Bailén, Alexandra Cornella i Maria Àngels Moreno.

El termini de presentació de candidatures va acabar el 7 de maig i l'edicte s'havia publicat el 10 d'abril. Es tracta d'una plaça de dedicació parcial amb una remuneració de 30.651,66 euros bruts dividits en tretze pagues. El CSJ ha avaluat els mèrits i l'experiència dels candidats en un procés que ha inclòs una entrevista personal.

Bailén i Cornella són fiscals adjuntes, i la segona va anunciar, d'entrada, que es presentaria i després va assegurar que no postularia.  Dues de les candidates, Bailén i la batlle Maria Àngels Moreno ja s'havien presentat anteriorment a una plaça al Tribunal de Corts que va ser per Canòlic Mingorance. Tot i que a l'edicte es fa referència a una lloc de treball de dedicació parcial, no es descarta que aviat sigui a temps complet ja que alguns dels magistrats més veterans poden decidir plegar com és el cas de Jacques Richiardi.

 

 

Comentaris (7)

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.