El MoraBanc se'n va a la Copa sense trencar el malefici de Burgos

Els andorrans tornen a perdre a la pista del San Pablo (94-88)

Tyson Pérez lluita per un rebot durant el partit d'aquest dissabte
El MoraBanc Andorra ha perdut a la pista del San Pablo de Burgos. Els locals han trencat la ratxa de tres victòries consecutives dels andorrans que continuen sense guanyar en aquesta pista en un partit on han donat moltes facilitats als locals. La setmana que ve el MoraBanc disputa la Copa del Rei a Màlaga.

El San Pablo Burgos ha sortit amb molta força i ha dominat el primer quart, jugant a plaer, aprofitant les facilitats defensives andorranes i el poc encert dels homes d'Ibon Navarro en el tir exterior i en els rebots, com ja és habitual als darrers partits. Així es tancaven els deu primers minuts amb un parcial de 25-16.

El joc del MoraBanc era irregular amb errades en els tirs lliures (12 de 18) i l'equip anava sempre per sota en el marcador. Malgrat això se n'anaven al descans amb un esperançador 47-41, un bon resultat tot i el mal partit andorrà.

A la represa han entrat en el partit amb més intensitat i han arribat a posar-se per davant al marcador (53-55) gràcies a una forta defensa i a l'encert en els triples. El Burgos mantenia l'equilibri amb un Clark molt inspirat (20 punts) en un tercer quart amb un festival de tirs lliures i de personals amb els dos conjunts amb bonus (62-61).

El MoraBanc continuava concedint segones opcions als locals en no tancar el rebot defensiu i fallant personals, cosa que ha permès al Burgos agafar una mica d'aire (71-63) gràcies a les concessions andorranes i un parcial de 7 a 0. Amb tot, hi havia partit perquè els locals no acabaven de tancar el partit.

Com en el tercer quart continuaven les faltes personals i els dos equips rivalitzaven en errades. Todorovic posava el 74-71, Bassas replicava amb un triple i els àrbitres xiulaven una antiesportiva al MoraBanc i en un tres i no res el marcador s'enfilava a favor dels castellans (82-71).

L'únic que mantenia als andorrans en el partit era Todorovic amb els seus triples (88-84). Massenat sortia per cinc faltes personals i Diagne posava el 89-86 i Benite anotava un triple (92-86) a falta d'un minut pel final i 23 segons el MoraBanc perdia per quatre punts (92-88). Els andorrans no han fet falta personal ràpida i el rellotge s'aturat en 3 segons en un final surrealista.

SAN PABLO BURGOS (94): Clark  23, Fitipaldo 9, Benite 12, Salvó 4, Lima 11 -cinc inicial-, Barrera 0, Mcfadden 10, Rivero 0, Bassas 13, Apic 2, i Queeley 0.

MORABANC ANDORRA (88): Sy 9, Massenat 3, Diagne 14, Walker 8, Senglin 3 -cinc inicial-, Pérez 6, Llovet 2, Hannah 10, Todorovic 21, Jelinek 6, i Musli 6.

Àrbitres: García González, García Ortíz i Baena

Parcials: 25-16; 22-25; 24-24; 23-23 (94-88)