Mor un turista francès de 56 anys en patir una indisposició mentre esquiava a Pal

Les indagacions tant de la policia com dels experts de l'estació massanenca descarten que l'home, que baixava per la pista blava del Besurt II, hagi patit cap accident 

-
-

Un turista francès de 56 anys ha mort aquest dilluns a la pista Besurt II, de nivell blau i a la zona de la Carbonera de l'estació massanenca de Pal. L'home, per causes naturals segons que han confirmat fonts de la investigació i, també, el propi domini esquiable, hauria caigut fulminat mentre esquiava. Vallnord ha descartat que "hi hagi hagut cap accident". L'avís del succés s'ha donat vers les 4 de la tarda i fins al lloc del sinistre s'hi han desplaçat tant components del servei mèdic de pistes, primer, com, després, especialistes del servei mèdic d'urgències (SUM).

Inicialment hi ha hagut una mica de confusió. Evidentment, l'assistència a la persona indisposada ha estat allò prioritari, encara que ja d'entrada s'ha vist que seria molt difícil fer res per poder salvar la vida a l'home. Després, agents del grup de muntanya de la policia s'han desplaçat també al lloc dels fets per intentar recollir els elements necessaris per acabar d'aclarir la situació. El treball policial hauria deixat entreveure amb claredat que no hi havia hagut cap accident d'esquí. Les comprovacions mèdiques, que s'hauran d'ampliar en les properes hores amb l'autòpsia al difunt, haurien revelat l'existència de causes naturals que les proves que s'han d'acabar de fer hauran de confirmar. En un comunicat, "l’equip de Vallnord lamenta profundament el succés al mateix temps que vol transmetre el seu condol als familiars de l’esquiador".

Etiquetes

Comentaris

Trending