Montmantell redueix a dos els viatges a Lleida i cancel·la els de Tarragona

La Cooperativa Interurbana suprimeix els serveis cap a Espanya i Portugal

-
-
El grup Montmantell reduirà, a partir d'aquest dimarts, els viatges a Lleida i cancel·la els de Tarragona. En el cas de la primera ciutat n'hi haurà només dos d'anada i dos de tornada, quan normalment se'n fan sis en els dos sentits. El servei és molt utilitzat pels viatgers que després utilitzen l'AVE per anar a Madrid. La Cooperativa Interurbana ha suprimit els viatges a Espanya i Portugal.

Els nous horaris entre Andorra i Lleida seran a les 8 a les 16 hores. La sortida des de la capital de la comarca del Segrià tindrà lloc a les 14 i a les 19 h 45 hores. Pel que fa al servei de Tarragona i Costa Daurada només hi havia un viatge d'anada i un de tornada.

El bus sortia d'Andorra a les vuit del matí i la tornada era a dos quarts de vuit. A més de Tarragona, feia parades a l'aeroport de Reus, Salou, Cambrils, Miami Platja i l'Hospitalet de l'Infant.

La mesura adoptada pel grup Montmantell s'afegeix a la de Directbus. Els serveis a Barcelona i a l'aeroport  han passat  de 20 viatges a 16, de manera que s'anul·len els trajectes d'Andorra a la Ciutat Comtal de les 3.30 hores i de les 16.30 hores, i els de Barcelona a Andorra de les 9.30 hores i de les 21.30 hores.

 

 

 

 

Comentaris

Trending