Mobilització matinal a la Seu i concentració a la tarda a Andorra contra el judici al procés català

Una desena de joves del CDR Alt Urgell han mostren la seva indignació per la N-260 sense afectar al trànsit; la plaça de la Rotonda de la capital acull a les 8 del vespre un acte de protesta

-
-
Una desena de joves del CDR Alt Urgell, i especialment d’Arran, un dels col·lectius més radicals de les Candidatures d’Unitat Popular (CUP) estan mostrant aquest matí la seva disconformitat amb l’inici del judici als dirigents polítics del procés independentista català. Aquesta tarda, a les 8 i a la Rotonda d’Andorra la Vella, just davant l’escultura de Dalí, hi ha convocada una concentració de rebuig per la mateixa qüestió.

Els joves independentistes urgellencs que mostraven la seva indignació pel judici que s’inicia en breu a Madrid, a les dependències del Tribunal Suprem, han discorregut per l’interior de la Seu i per la carretera N-260, la que ve de Puigcerdà, però en cap cas, almenys que se sàpiga fins al moment, no han incidit en la circulació. Escortats per un cotxe dels mossos d’esquadra, que vetllava també perquè no afectessin el trànsit, i encapçalats per una pancarta en què denuncien “la farsa” del judici han anat avançant.

Mentrestant, la branca andorrana de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha convocat per aquesta tarda una concentració de protesta contra el judici a la plaça de la Rotonda de la capital. L’acte està previst per a les 8 de la tarda just davant ‘el rellotge’ de Dalí. S’hi preveu un petit parlament de la presidenta d’ANC Andorra, Roser Gordillo, i després diverses aportacions per denunciar la injustícia del judici “als presos polítics catalans”.

 

Comentaris

Trending