Un xoc entre una moto i una furgoneta a Bassella dificulta l’accés a Andorra

La C-14 s’ha tallat totalment durant uns vint minuts i després hi ha hagut pas alternatiu generant retencions d’un quilòmetre en cadascun dels sentits

Comentaris

Retenció aquest migdia a la C-14, en el punt on hi ha hagut l'accident.
Retenció aquest migdia a la C-14, en el punt on hi ha hagut l'accident.

Un xoc entre una moto i una furgoneta a la C-14, al terme municipal de Bassella i just al creuament que porta cap a Solsona ha causat aquest migdia retencions destacades que han afectat la circulació des d’Andorra o en direcció al Principat. Diversos cotxes matriculats al país s’han trobat enganxats en les retencions que ha generat l’accident.

La topada s’ha produït al tomb de 2/4 de 12 del migdia i les retencions s’han allargat durant més d’una hora. El tall de trànsit total ha durat, segons fonts del Servei Català de Trànsit, uns vint minuts i, posteriorment, s’ha donat pas alternatiu. S’ha acumulat una filera de vehicles d’aproximadament un quilòmetre en cadascun dels sentits de circulació.

Els dos vehicles implicats serien matriculats al Principat. El motorista, que és l’únic dels implicats que ha resultat ferit, ha estat traslladat en helicòpter fins a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Inicialment, les lesions sofertes pel pilot de la moto serien menys greus.

Comentaris (3)

Trending