La xarxa viària recupera la normalitat, amb petites retencions a la Massana i al centre

Hi ha densitat de circulació per travessar el poble i a l’avinguda Tarragona, així com un quilòmetre a l’N-145 abans d’arribar a la frontera del riu Runer

Cotxes fent cua al seu pas per la Massana.
Cotxes fent cua al seu pas per la Massana. MOBILITAT

Després del caos viscut dilluns a la xarxa viària, aquest dimarts, per ara, la situació està sent força més tranquil·la. Això sí, no exempta de problemes en alguns punts concrets. Així, l’avinguda Tarragona i la travessa de la Massana són les dues zones de més intensitat. També hi ha petites retencions d’entrada a l’N-145, tot i que tot just el darrer tram abans de la frontera del riu Runer.

Evidentment, per ara, lluny del col·lapse gairebé absolut -o sense el gairebé- que es va viure pel festiu de la Constitució a Espanya. Hi ajuda el fet que al país veí és laborable, tot i que hi hagi molta gent que aprofiti per fer pont. Per ara, les dificultats s’assemblen força a les que es viurien durant una jornada normal al Principat.

Així, els dos principals punts de tensió circulatòria són, per un costat, el centre del país. A l’avinguda Tarragona hi ha força densitat de circulació, amb cues puntuals. També cal tenir certa paciència per travessar la Massana, principalment en direcció a les valls centrals.

De cara a entrar al país, també hi ha cua a la frontera del riu Runer. Tot i això, tampoc res d’espectacular. Tot just un quilòmetre, segons s’informa des del Servei Català del trànsit. 

Comentaris (3)

Trending