La xarxa viària recupera la normalitat, amb petites retencions a la Massana i al centre

Hi ha densitat de circulació per travessar el poble i a l’avinguda Tarragona, així com un quilòmetre a l’N-145 abans d’arribar a la frontera del riu Runer

Cotxes fent cua al seu pas per la Massana.
Cotxes fent cua al seu pas per la Massana. MOBILITAT

Després del caos viscut dilluns a la xarxa viària, aquest dimarts, per ara, la situació està sent força més tranquil·la. Això sí, no exempta de problemes en alguns punts concrets. Així, l’avinguda Tarragona i la travessa de la Massana són les dues zones de més intensitat. També hi ha petites retencions d’entrada a l’N-145, tot i que tot just el darrer tram abans de la frontera del riu Runer.

Evidentment, per ara, lluny del col·lapse gairebé absolut -o sense el gairebé- que es va viure pel festiu de la Constitució a Espanya. Hi ajuda el fet que al país veí és laborable, tot i que hi hagi molta gent que aprofiti per fer pont. Per ara, les dificultats s’assemblen força a les que es viurien durant una jornada normal al Principat.

Així, els dos principals punts de tensió circulatòria són, per un costat, el centre del país. A l’avinguda Tarragona hi ha força densitat de circulació, amb cues puntuals. També cal tenir certa paciència per travessar la Massana, principalment en direcció a les valls centrals.

De cara a entrar al país, també hi ha cua a la frontera del riu Runer. Tot i això, tampoc res d’espectacular. Tot just un quilòmetre, segons s’informa des del Servei Català del trànsit. 

Comentaris (3)

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.