Usuaris de motocicletes de Prada Ramon denuncien sentir-se perseguits a l’hora d’estacionar

Lamenten que amb la supressió de places d’estacionament al barri i el tancament d’aquests dies del Parc Central és impossible aturar-se en un lloc ‘decent’ i reclamen flexibilitat al comú

Motocicletes sancionades.
Motocicletes sancionades.

Usuaris de motocicletes que o bé viuen o bé treballen a la zona de Prada Ramon reclamen que com a mínim mentre estigui tancat el Parc Central el comú i els seus agents de circulació siguin més tolerants i flexibles perquè ara mateix, diuen, a l’hora d’estacionar “ens sentim perseguits”. Les urbans no deixen de sancionar els vehicles de dues rodes que aparquen on teòricament no toca per molt que no suposin cap destorb ni per als vianants ni per a la circulació.

Lamenten que en la zona de Riberaygua i Travesseres, per una política de pacificació del trànsit, el comú ja ha suprimit moltes places d’aparcament i en gran mesura aquestes van intentar ser traslladades al Parc Central. Des de fa unes setmanes, aquest espai està tancat per la celebració de la Fira d’Andorra la Vella i “cal enginyar-se-les” per trobar un lloc on deixar la moto sense que quedi molt lluny del domicili o el centre de treball. “Però els agents de circulació es mostren implacables”, han indicat les fonts, que reclamen més comprensió.

WhatsApp Image 2022 10 19 at 21.
La multa.

Asseguren que serà pitjor si en lloc d’agafar la moto acaben acudit a l’automòbil, que a parer dels motoristes, acabaria col·lapsant encara més la circulació a la zona. També han recordat que a Prada Ramon hi ha diversos despatxos i oficines i que el transport públic no sempre és una bona solució per fer encàrrecs ràpids que sorgeixen de manera “imprevista i urgent”, i que molts negocis mateix o alguns dels seus treballadors recorren a les motocicletes per poder ser més àgils. A més, recorden, els mateixos agents tot sovint estacionen en punts on ara, aparcades altres motos, són multades.

urbano
Un agent de circulació aturat en un lloc similar.

 

Comentaris (5)

Trending