Tres quilòmetres de cues a l’N-145 per accedir al país

El trànsit dens, seguint la tendència dels darrers dies, també s’ha produït a l’Aldosa de Canillo en ambdós sentits de la marxa

Cues d'entrada al Principat.
Cues d'entrada al Principat.

Amb l’arribada del dissabte també ho fa el trànsit complicat al país. És una tendència que s’està repetint cada cap de setmana i, fins i tot, entre setmana, amb l’arribada de temporers a Andorra. Aquest matí les cues s’han començat a produir a la frontera hispanoandorrana a partir de les 11:00 h i s’espera que es puguin allargar tot el dia. Així mateix, a l’Aldosa de Canillo el trànsit també és dens en ambdós sentits de la marxa.

L’entrada al Principat per la frontera hispanoandorrana està col·lapsada. Concretament són tres els quilòmetres que s’estén per l’N-145 la retenció de vehicles des de les 11:00h. Malgrat això, el trànsit ja ha estat complicat des d’una estona abans. El volum de vehicles espanyols que han passat la frontera aquest dissabte ha estat de 1.700.

D’altra banda, la festivitat de l’Armistici a França es deixa notar a l’altra part del país. Concretament, a l’Aldosa de Canillo, on la retenció és important de baixada, però també de pujada. De fet, el semàfor del Tarter també està veient alguna que altra retenció. Al centre de la parròquia, tot i no ser tan dens, el trànsit també és complicat, seguint amb la tònica habitual darrerament. En total, el volum de vehicles que ha creuat la frontera francesa ha estat de 1.861.

Cues al semàfor del Tarter.
Cues al semàfor del Tarter.

 

Comentaris (7)

Trending