Tranquil·litat a la xarxa viària interna, moments de tensió a les zones frontereres

Entre els ciutadans que aquest matí sortien per gaudir d’un cap de setmana llarg i els turistes que han arribat i han marxat amb la cua entre cames en trobar-se el país ‘tancat’ per la festivitat de Meritxell, hi ha hagut moments amb retencions molt llargues

Retencions poc abans de les 2 de la tarda.
Retencions poc abans de les 2 de la tarda.

La tranquil·litat que es viu majoritàriament a la xarxa viària interna aquesta jornada festiva contrasta amb els moments de tensió i retenció que hi ha hagut en alguns trams de la jornada matinal en les zones frontereres, especialment pel cantó espanyol i en què en algun moment que la cua ha superat el centre comercial Epizen.

Entre els ciutadans que aquest matí sortien per gaudir d’un cap de setmana llarg i els turistes que han arribat i han marxat amb la cua entre cames en trobar-se el país ‘tancat’ per la festivitat de Meritxell, hi ha hagut moments amb retencions molt llargues. Entre 9 del matí i quarts d’onze s’han produït alguns col·lapses de sortida del país. I encara més importants han estat les retencions passada la 1 del migdia.

WhatsApp Image 2023 09 08 at 09.50.45
Situació vers les 10 d'aquest matí.

 

Comentaris

Trending