El Tour provocarà talls de circulació aquest diumenge i dimarts vinent

La ronda francesa arribarà el dia 11, provinent de Céret i el final serà a Andorra la Vella mentre que el 13 sortirà des del Pas de la Casa

El líder de Tour, Tadej Pogacar durant l'etapa d'aquest dimecres.
El líder de Tour, Tadej Pogacar durant l'etapa d'aquest dimecres. LE TOUR

El Govern recorda les afectacions en motiu del pas per Andorra del Tour de França i que afectaran a la circulació de vehicles durant l’11 i el 13 de juliol, ja que el trànsit de vehicles quedarà afectat durant el pas de la caravana publicitària i els corredors.

La ronda francesa arribarà al Principat provinent de Céret l’11 de juliol (diumenge) amb un final d’etapa a Andorra la Vella, l’endemà hi haurà una jornada de descans i el 13 de juliol, des del Pas de la Casa es donarà el tret de sortida en una etapa que es dirigirà cap a Saint-Gaudens, de nou en territori francès.

L’11 de juliol la circulació de vehicles quedarà afectada a partir de les 13 hores en els dos sentits de la circulació, en cadascun dels trams viaris descrits a continuació. En tot cas, la circulació en les carreteres i carrers esmentats es tancarà efectivament a partir del pas del cotxe pilot del Servei de Policia amb banderes vermelles i s’obrirà novament després del pas del motorista del Servei de Policia amb banderes verdes: Frontera francoandorrana, el Pas de la Casa, CG-2, port d’Envalira, Soldeu, el Tarter, Canillo, Encamp, CS-210, Vila, collada de Beixalís, CS-310, Anyós, CG-3, túnel de Sant Antoni, Escaldes-Engordany, av. Fiter i Rossell, av. del Pessebre, pont del Copríncep Joan Martí Alanis, c. Josep Viladomat, av. Esteve Albert, pas inferior de la rotonda de la Dama de Gel, Andorra la Vella, av. Consell d’Europa, c. Bonaventura Armengol, c. Prat de la Creu, baixada del Molí, rotonda de la Comella, av. Tarragona, rotonda dels Marginets.

L’arribada de la caravana publicitària a la frontera francoandorrana es preveu a les 14.46 hores i l’horari de pas dels primers corredors previst és a les 16.31 hores a la frontera, a les 16.35 h al Pas de la Casa, a les 16.44 h a l’alt del Port d’Envalira, a les 16.54 h a Soldeu, a les 16.56 h al Tarter, a les 17.01 h a Canillo, a les 17.06 h a Encamp, a les 17.12 h a Vila, a les 17.29 h a l’alt de la Collada de Beixalís, a les 17.35 h a Anyós, a les 17.39 h al túnel de Sant Antoni, a les 17.41 h a l’av. Fiter i Rossell, a les 17.43 h al C/ Bonaventura Armengol, a les 17.46 h arribada a la rotonda dels Marginets. S’aconsella a totes les persones que l’11 de juliol hagin de circular pels trams de carretera esmentats que ho facin abans de les 13.00 hores o bé després de les 19.00 hores.

Dimarts vinent, després de la jornada de descans, la cursa sortirà des del Pas de la Casa

En paral·lel, de les 20 hores del 10 de juliol a les 20 hores de l’11 de juliol l’accés a l’avinguda Tarragona d’Andorra la Vella es veurà afectat amb restriccions de trànsit degut al muntatge i el desmuntatge de les infraestructures de l’arribada d’etapa. El 13 de juliol la circulació de vehicles quedarà afectada a partir de les 10 hores en els dos sentits de la circulació, en cadascun dels trams viaris següents: La sortida de la caravana publicitària des del Pas de la Casa es preveu a les 11.05 hores. L’horari de pas previst dels primers corredors és a les 13.05 h amb la sortida des de l’av. del Consell General del Pas de la Casa i a les 13.30 h a la frontera francoandorrana. Exactament, la circulació en les carreteres i carrers esmentats es tancarà de manera efectiva a partir del pas del cotxe pilot del Servei de Policia amb banderes vermelles i s’obrirà novament després del pas del motorista del Servei de Policia amb banderes verdes.

Tal com ha decretat les prefectures de l’Arieja i de Pirineus Orientals, està previst que el diumenge 11 de juliol hi hagi afectacions en les comunicacions amb França. Així els accessos estaran tallats entre les 8.30 h i les 18 h aproximadament. El dimarts 13 de juliol, els accessos estaran tallats entre les 9 h i les 15 h, aproximadament. D’aquesta manera, la circulació estarà prohibida a tots els eixos tancats i no hi haurà cap desviació. Només podran circular per aquestes vies els conductors que justifiquin una emergència (vehicles de socors i incendis, emergències mèdiques,...).

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending