Tall a la CS-240 de Montaup entre el 27 de setembre i el 8 d’octubre

És necessari restringir el pas per la carretera per fer els treballs amb maquinària de gran tonatge i pavimentació final

Un tram de la carretera de Montaup
Un tram de la carretera de Montaup

Les obres de manteniment de la CS-240 de Montaup avancen al ritme previst, segons informa el ministeri de Territori i Habitatge. Per poder continuar els treballs, és necessari fer un tall total entre el punt quilomètric set i el vuit, perquè puguin accedir les màquines de gran tonatge i fer la pavimentació final amb barreges bituminoses. La restricció de la circulació serà del dia 27 de setembre fins al 8 d’octubre.

A la carretera ja s’ha actuat al llarg de 180 metres lineals per millorar l’estat de la calçada i la circulació de vehicles per aquesta zona. Així doncs, després de la construcció d’un mur per a la consolidació de la plataforma, ara es procedirà a la correcció del traçat en planta i en perfil d’aquest tram. Concretament, consistirà en un recrescut progressiu de la calçada en algunes zones i un rebaix en altres, amb l’objectiu de millorar el fort canvi de rasant existent. També en millorar l’alineació de la carretera secundària, donar peraltaments a la zona de la corba per una segura conducció i garantir un drenatge eficient del ferm.

S’ha previst, juntament entre el Govern i els comuns de Canillo i Ordino, fer efectiu el tall entre els ponts de la Mercè i del Pilar, per tal d’interferir el menys possible en el trànsit rodat. Tot i això, es mantindrà l’accés a l’aparcament del Roc del Quer pel costat Canillo, i a l’aparcament del Casamanya pel costat Ordino.

Durant aquests dies s’efectuaran els treballs d’escarificat, ompliments, pavimentació i senyalització horitzontal en aquest tram d’obra. El trànsit estarà tallat durant totes les hores del dia, podent passar un vehicle d’emergències en cas de ser necessari per urgència justificada. En cas de finalització avançada dels treballs, s’obrirà amb la major brevetat possible.

Comentaris

Trending