Tall de trànsit aquest dilluns al carrer dels Escalls a Escaldes i al de Sant Andreu de la capital

Es permetrà l'accés als serveis d'urgències i als veïns de la zona mentre es facin els treballs de manteniment a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell.

Un tram del carrer dels Escalls.
Un tram del carrer dels Escalls. MOBILITAT

El servei de Mobilitat ha informat per mitjà de les xarxes socials que aquest dilluns 7 de juny de les 8.00 h a les 20.00 h la circulació romandrà tallada al carrer dels Escalls per treballs de manteniment a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell.  Es permetrà l'accés als serveis d'urgències i als veïns de la zona.

El tall implicarà també la circulació al carrer Sant Andreu que uneix les parròquies d'Andorra la Vella i d'Escaldes-Engordany i que té molt trànsit especialment a primera hora del matí per la presència a la zona del col·legi Sant Ermengol i també d'algunes dels centres educatius de la parròquia escaldenca. El carrer dels Escalls és de sentit únic, i a més, de l'hospital també té diversos consultoris mèdics i professionals. La circulació per aquest carrer està limitada a 20 kms/hora. El carrer de Sant Andreu quedarà tallat direcció Escaldes-Engordany de les 8 a les 13 h.

Comentaris

Trending