Un simulacre dels bombers per les torres del Clot d’Emprivat pot comportar alteracions en el trànsit

Diversos vehicles del cos de salvament i extinció d’incendis es desplegaran per l’avinguda del Consell de la Terra i si s’acaba tallant algun carril de la via la circulació es desviarà cap a Nacions Unides

Un vehicle dels bombers a la zona on està previst el simulacre.
Un vehicle dels bombers a la zona on està previst el simulacre. Toni Solanelles

Un simulacre dels bombers a la zona del Clot d’Emprivat, relacionat amb les torres que s’hi estan construint i al tomb d’alguna de les quals ja han hagut de fer alguna intervenció real, amenaça de crear una mica d’alteració del trànsit en aquest indret. Diversos vehicles del cos d’extinció i salvament, a mesura que avanci el treball de preparació, s’aniran desplegant per la zona.

En principi, segons que han indicat fonts oficials, el desplegament més ampli es farà a l’avinguda Consell de la Terra. En funció del desenvolupament del simulacre pot ser que un carril de l’avinguda o fins i tot tota ella s’acabi tancant a la circulació. Si això succeís, el trànsit es redirigirà tot cap a l’avinguda Nacions Unides. Per tant, i durant unes hores, cal circular amatents per aquest indret i preveure que hi pot haver circulació lenta o algunes alteracions.

En poc espai es concentren edificis de molta altura i que, a priori, ocuparan un gran nombre de persones. Per tant, cal estar preparats, des del punt de vista de les emergències, per fer intervencions. I aquí escau, aparentment, el simulacre. De fet, les darreres setmanes els bombers han hagut d’acudir en dues ocasions al tomb de la mateixa torre per una alerta de fum i per una falsa alarma. Alhora també hi va haver fa més dies una intervenció en l’aparcament soterrani comunal de concessió externalitzada.

Comentaris (2)

Trending