Si passa per la recta de Bassella, afluixi, el radar ja funciona

Una incidència en els aparells ha fet que els cinemòmetres de tram hagin estat inoperatius  pràcticament tres mesos

Radar de Bassella
Radar de Bassella

Si ha de circular per la C-14 en direcció cap a Ponts, o si ve de Ponts en direcció a Andorra, quan passi per la recta de Bassella, afluixi. De fet, en qualsevol tram de la xarxa viària vagi en compte i adeqüi la seva velocitat als límits establerts i a les condicions de la via. Però a Bassella, més encara, si no vol quedar retratat. Després de tres mesos gairebé inoperatius, els radars tornen a funcionar.

Per una incidència tècnica, els dos cinemòmetres es van desinstal·lar al juny. De fet, l’any abans va passar al mateix i no s’acaba de saber el motiu exacte de dita desinstal·lació. En tot cas, durant gairebé tot l’estiu 2022 els aparells no van funcionar. I això que amb tot just nou mesos de funcionament, d’operativa, es van arribar a multar fins a 16.729 vehicles.

El cinemòmetre multa en tots dos sentits de la marxa i en una distància de 9,5 quilòmetres. El límit màxim de velocitat permès a la zona és de 90 quilòmetres per hora. Concretament, el radar està col·locat entre els quilòmetres 124,795 i 134,300 en sentit Bassella, i entre els punts quilomètrics 134,304 i 124,807 en sentit Ponts. El servei català de trànsit va decidir col·locar el radar en aquell indret per tractar-se d’un punt negre, amb una alta sinistralitat.

Comentaris

Trending