El servei de bus entre Andorra i l'aeroport de Barcelona s'incrementarà al setembre

Les dues companyies ampliaran els serveis amb més freqüències que les cinc actuals d'anada i de tornada

Un dels autobusos que fan el servei entre Andorra i l'aeroport de Barcelona.
Un dels autobusos que fan el servei entre Andorra i l'aeroport de Barcelona. Altaveu

Direct Bus i Andorrabybus ampliaran els serveis a les dues terminals de l'aeroport de Barcelona durant el mes vinent.  Les freqüències s'havien vist limitades a dues diàries d'anada i tornada en el cas de la primera companyia i a tres per la segona, a causa de la pandèmia de coronavirus.

En el cas de Direct Bus les sortides d'Andorra la Vella són ara mateix a les 6.15h i a les 15.15 h i des de l'aeroport a les 11h i a les 20h. Pel que fa a AndorraBybus van en direcció aeroport a les 5h, 9 h i 13 h, amb tornada a les 10h, 14h i 18 h. La disminució de vols també ha influit en la disminució de freqüencies i aquest estiu s'ha anat recuperant la normalitat a les instal·lacions de l'aeroport.

La intenció des de Direct Bus es passar a quatre viatges diaris d'anada i quatre de tornada a principis del mes vinent. Per part d'AndorraBybus, la intenció és començar a reforçar el servei a partir del dia 13 de setembre, sempre i quan les dades de la pandèmia es mantinguin en la mateixa tònica que ara i de l'inici del curs universitari a Barcelona.

Les dues companyies s'estan preparant per a l'ampliació, la qual cosa suposa destinar més conductors i més vehicles.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending