El semàfor de Prat de la Creu es torna a posar en marxa

Havia estat desconnectat durant les obres de reforma del carrer i, a més, ha requerit una reparació arran dels desperfectes que li va ocasionar un cop per part d’una de les màquines que feien els treballs de remodelació

El semàfor, de nou en marxa.
El semàfor, de nou en marxa.

El semàfor que s’havia instal·lat a Prat de la Creu, al costat de l’accés als ascensors que permeten pujar cap a la plaça del Poble, ja torna a estar en funcionament. El senyal lluminós ha de permetre donar una major seguretat en un pas de vianants molt concorregut per persones però que, a la vegada, es troba en una via d’alta intensitat de trànsit. Durant les obres al carrer va patir danys i ara s’han reparat i s’ha posat novament en marxa.

El semàfor es troba a l’altura del número 59-65 de la via. Ha de garantir la seguretat al pas de vianants, fins a la seva instal·lació sense cap regulació, que permetés travessar amb més garanties un punt d’elevada afluència de persones, ja que dona accés als dos ascensors públics que connecten amb la plaça del Poble però també a un concorregut establiment comercial i és a prop de l’edifici administratiu del Govern. Aquesta intensitat de vianants s’ajunta amb el trànsit a la zona, elevat en molts moments del dia. De fet, és habitual haver de destinar a algun agent de circulació de la capital per regular la circulació.

El semàfor es va desconnectar quan van començar les obres de reforma del carrer. A banda, durant aquests treballs va patir un cop per part d’una de les màquines i va sofrir desperfectes. Un cop finalitzada la remodelació, els darrers dies s’han fet les tasques necessàries per poder-lo tornar a posar en funcionament.

I ara això ja és una realitat. Ho han pogut comprovar tant els vianants que passegen per la zona i els cotxes que hi circulen.

Comentaris (6)

Trending