Retencions per sortir del Principat per Espanya i per França

Per la frontera del riu Runer la cua s’estén fins al centre de Sant Julià de Lòria, arribant fins al túnel de la Tàpia, i s’espera que duri tota la tarda

Retencions de sortida del Principat per la frontera hispanoandorrana en una imatge d'arxiu.
Retencions de sortida del Principat per la frontera hispanoandorrana en una imatge d'arxiu. ALTAVEU

És gairebé una constant tots els caps de setmana, i aquest no ha estat una excepció. Un diumenge més s’han creat retencions per sortir del Principat. A més, per les dues fronteres, l’espanyola i la francesa. Per la banda del riu Runer la cua s’ha estès fins al centre de Sant Julià de Lòria, arribant al túnel de la Tàpia. Des del departament de Mobilitat preveuen que es mantingui més o menys així al llarg de tota la tarda.

Per la frontera hispanoandorrana el trànsit és força lent. Les retencions s’estenen diversos quilòmetres fins a arribar al centre de Sant Julià, i ja fa hores que es manté el trànsit dens. Principalment, i segons indica la web de Mobilitat, es tracta de vehicles amb matrícula espanyola. Més de 5.000 vehicles espanyols haurien passat al llarg de tot el dia cap al país veí del sud. Des del departament, a més, es preveu que encara es mantingui aquesta densitat durant unes hores més.

Per la banda francesa, en canvi, les retencions comencen a alleugerir-se i són pràcticament d’un quilòmetre. Igual que passa amb la banda espanyola, en aquest cas es tracta de turismes francesos els que creuen la frontera de tornada al seu país. En aquesta ocasió, des de Mobilitat asseguren que el trànsit és més ràpid i que es buidarà més ràpidament.

Comentaris (1)

Trending