Retencions a l’interior del túnel de la Tàpia per uns treballs

Una intervenció tècnica en un pòrtic informatiu obliga a tallar un carril del vial i està generant un alentiment de la circulació

Imatge de la retenció.
Imatge de la retenció.

Una intervenció tècnica en un pòrtic informatiu obliga a tallar un carril del túnel de la Tàpia, a Sant Julià de Lòria, i això està generant un alentiment de la circulació, amb retencions fins i tot a l’interior de la galeria. No obstant, els responsables de Mobilitat esperen que la incidència sigui qüestió de poca estona i la situació es normalitzi ben aviat.

Aquests treballs tècnics puntuals s’ajunten al notable volum de trànsit que hi està havent aquests dies per entrar al Principat durant el matí i el migdia. I està havent una alta afluència de visitants que fa que durant alguns trams de la jornada hi hagi retencions als principals punts de la xarxa viària del Principat.

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.