Les retencions per entrar a Canillo continuen repetint-se arribant fins a un quilòmetre

També hi ha hagut dos quilòmetres per accedir al país des de França i comença a haver trànsit dens per sortir en direcció a Espanya

Cues d'accés a Canillo aquest matí.
Cues d'accés a Canillo aquest matí.

Els qui han d’entrar a Canillo a través de la CG2 en sentit sud cada dia durant el mes d’agost han de tenir paciència amb les retencions que hi ha d’entrada. Pot ser aquest any no són tan llagues com l’any passat, però hi continuen sent. Segons informa Mobilitat, les retencions arribarien fins a un quilòmetre.

Matí, de nou, complicat en alguns punts de la xarxa viària del país. Segons informa Mobilitat. Hi ha entre 500 metres i un quilòmetre de cues per accedir a Canillo en sentit sud. Podem dir que és el pa de cada dia per als qui han de travessar la població durant el mes d’agost, a causa de l’afluència de visitants.

Per accedir al país per la frontera francoandorrana s’han format retencions de dos quilòmetres, mentre que per sortir en sentit Espanya a hores d’ara hi ha trànsit dens. A la CG4 a l’altura del Prat del Colat a la Massana també hi ha densitat en sentit sud.

Comentaris (1)

Trending