Retencions d’entrada al Principat per la frontera del riu Runer

Una vegada notificat per totes les parts que la mobilitat entre Andorra i Catalunya és possible, es nota una mica més de moviment a l’N-145

Imatge de Mobilitat, aquest migdia, al punt fronterer.
Imatge de Mobilitat, aquest migdia, al punt fronterer. mobilitat

Tot i les recomanacions-exigències del conseller d’Interior català, Miquel Sàmper, de no viatjar fins a Andorra, el fet que la mobilitat hi estigui permesa seguint la normativa espanyola que regula les connexions internacionals, diversos visitants estan accedint al Principat per la frontera del riu Runer. Hi ha lleugeres retencions, d’entre un i dos quilòmetres per l’N-145. Queda lluny d’aquelles llargues cues d’altres èpoques però, certament, hi ha més moviment que no el cap de setmana anterior.

També hi ha tràfec de sortida, però no pas tant com el que hi va haver durant la tarda-vespre d’aquest divendres, en què molts dels andorrans i residents que van decidir passar el cap de setmana fora, en domicilis de familiars o segones residències especialment, ja van deixar el país. No obstant això, a l’interior del país, la xarxa viària es mou amb molta fluïdesa.

Comentaris

Trending