Reobre amb trànsit l’avinguda d’Enclar però cal circular a velocitat reduïda

Els treballs d’enquitranament s’han completat al llarg del matí però no serà fins a la matinada de dijous a divendres que es completarà la pavimentació i es recuperà la plena normalitat

L'avinguda d'Enclar, enquitranada però encara sense pavimentar.
L'avinguda d'Enclar, enquitranada però encara sense pavimentar. COMÚ ANDORRA LA VELLA

L’avinguda d’Enclar s’ha tornat a obrir al trànsit després d’estar tallada unes hores per treballs d’enquitranament que entren dins del projecte de reforma del carrer. En les pròximes hores, però, caldrà circular amb precaució, ja que no està encara la pavimentació definitiva. Està previst que aquesta es faci al llarg de la matinada de dijous a divendres.

La via havia quedat tallada a la circulació perquè s’havien de fer aquestes tasques, últims detalls de la remodelació impulsada des del comú. Al llarg del matí, s’ha pogut enquitranar el carrer i des de dos quarts de quatre ja s’hi pot circular.

Ara bé, cal fer-ho amb prudència. Falta encararà pavimentar i, per tant, el terra està irregular i menys segur. Des del comú s’indica que cal anar “amb precaució i a una velocitat reduïda”.

No serà fins aquest dijous a la nit que s’abordi aquesta tasca. Es completarà durant la matinada i, ja a primera hora de divendres, es podrà transitar amb normalitat.

Comentaris (2)

Trending