La pròxima campanya de 'Missió Zero Accidents' se centrarà en els passos de vianants

L'espot s'enregistra aquest dijous a la plaça Laurèdia de Sant Julià de Lòria, a l'inici de la carretera de la Rabassa

Preparatius per a l'enregistrament de l'espot aquest dijous a Sant Julià de Lòria.
Preparatius per a l'enregistrament de l'espot aquest dijous a Sant Julià de Lòria. B.N.

La pròxima campanya de 'Missió Zero Accidents' se centrarà en els passos de vianants. L'espot s'ha enregistrat aquest dimecres a la plaça Laurèdia de Sant Julià de Lòria, a l'inici de la carretera de la Rabassa. El projecte, iniciat l'any 2019, és una iniciativa impulsada per l'Automòbil Club d'Andorra (ACA) amb el suport de Govern. L'objectiu és que els vianants siguin prudents abans de passar.

L’eix principal de la comunicació és un missatge clar i contundent, reforçat amb un espot de televisió i cinema, amb difusió per tots els canals de comunicació d’Andorra i que seran el fil conductor de cada campanya. Aquest model, similar en altres països, es complementa amb accions concretes destinades als diferents col·lectius per tal de reforçar la consciència de prudència i la millora de les aptituds de conducció i coneixements de cada tipologia de conductor.

Els accidents en els passos de vianants han anat en augment als darrers mesos i en l'espot es vol conscienciar especialment a la gent gran, un col·lectiu vulnerable, Es recorda als vianants que esperin a que els vehicles s'hagin aturat.

Comentaris (2)

Trending