El pont del Pilar es tanca amb la sortida de més de 9.000 vehicles espanyols pel riu Runer

Hi ha hagut retencions en sentit sud, al centre d'Andorra la Vella i, especialment, a l'avinguda Tarragona

Un agent comunal regula el trànsit a la rotonda de la Dama de Gel aquest dimarts.
Un agent comunal regula el trànsit a la rotonda de la Dama de Gel aquest dimarts. PILAR CANDEL

El pont del Pilar s'ha tancat amb la sortida de més de 9.000 vehicles espanyols d'un total de 14.000 per la frontera hispanoandorrana. Hi ha retencions però menys de les esperades. Han estat de dos quilòmetres al tram final de la CG1 en sentit sud i a partir de la Portalada. El trànsit ha estat molt dens durant tota la jornada al centre d'Andorra la Vella i, especialment a l'avinguda Tarragona.

 

També hi ha hagut intensitat a Escaldes-Engordany, i a la sortida sud de la parròquia d'Encamp. Al vial del Pobladó s'ha habilitat un carril més en sentit Sant Julià de Lòria en el tram fins a la rotonda de la Margineda. Els vehicles han patit retencions ja fora del país, a la N145 a Valls de Valira i a Organyà. Les cues han estat protagonistes en el tram entre les poblacions de Guardiola de Berguedà i Cercs.

Fins a quarts de nou de la nit d'aquest dimarts s'havien comptabilitzat 9.300 vehicles espanyols (el 65,5%) i 2.700 de francesos, la meitat dels quals ja havien sortit abans del migdia. Des de Mobilitat informaven que encara quedava 'trànsit residual' per sortir amb vehicles de trajectes més pròxims. Les dades totals es presentaran aquest dimecres. La previsió era que entressin uns 50.000 vehicles.

Pel que fa a la sinistralitat cal fer esment a una topada entre un cotxe i una moto a la rotonda del Km0 a Escaldes-Engordany. El conductor de la moto ha estat traslladat a l'hospital.

Comentaris (2)

Trending