El pont de l’1 de maig es tanca amb l’entrada d’uns 45.000 vehicles

Mobilitat xifra en 11.000 vehicles diaris entre divendres i aquest dilluns amb un pic de 15.000 assolit dissabte entre les dues fronteres, quatre dies sense grans retencions més enllà de les que hi va haver diumenge a causa d’un accident a la frontera amb França

Imatge d'arxiu de retencions d'entrada per la frontera del riu Runer.
Imatge d'arxiu de retencions d'entrada per la frontera del riu Runer.

Mobilitat ha registrat l’entrada d’uns 45.000 vehicles des de divendres fins aquest dilluns en el cap de setmana llarg de tres dies amb motiu de la festivitat de l’1 de maig. Un pont que ha registrat una mitjana d’uns 11.000 vehicles diaris entre les dues fronteres. Des del departament s’assenyala més enllà de les retencions ahir a la frontera francoandorrana a causa d’un accident no s’han registrat grans problemes.

El pont de l’1 de maig, tot i caure en temporada baixa, ha comportat l’entrada al país d’uns 45.000 vehicles, segons han informat des de Mobilitat. Entre divendres i aquest dilluns hi ha hagut una mitjana d’uns 11.000 vehicles, arribat a un pic de 15.000 dissabte entre les dues fronteres.

Segons explica el tècnic del departament, Dani Boneta, no s’han produït excessives complicacions, més enllà d’algunes retencions dissabte a Sant Julià de Lòria, així com diumenge a la tarda, en aquest cas a la frontera amb França, arran d’un accident que va provocar complicacions.

En el transcurs d’aquest dilluns no està havent-hi problemes de sortida, mentre que durant la tarda s’ha registrat trànsit dens d’entrada al Principat per la frontera hispanoandorrana, densitat que s’ha traslladat també al centre de Sant Julià de Lòria en sentit nord.

Comentaris (2)

Trending