La policia reclama més de 23.000 euros en multes per excés de velocitat

La relació de 226 sancions, la majoria de les quals ja amb el nou Codi de Circulació, s’ha publicat al BOPA i inclou imports entre 24 i 200 euros

Una imatge del radar instal·lat a Arinsal.
Una imatge del radar instal·lat a Arinsal. mobilitat

La policia torna a utilitzar el BOPA per buscar infractors de les normes de trànsit i, d’aquesta forma, poder cobrar les multes imposades. El cos d’ordre ha publicat un llistat de més de 200 sancions pendents, en aquest cas per excés de velocitat. En total, es reclamen més de 23.000 euros impagats.

La relació s’ha donat a conèixer a través del butlletí i es posa en relleu que no ha estat possible “la notificació personal”. Les multes, s’explica, es van imposar en detectar els vehicles dels infractors circulant amb excés de velocitat a través dels aparells de radar situats a la xarxa viària.

La llista inclou un total de 226 sancions. La gran majoria d’elles corresponen a multes imposades amb el nou codi de circulació, amb imports de 100, 150 o 200 euros. Tot i això, encara hi ha alguna de l’anterior normativa, quan tot just s’havia de pagar 24. En total, l’import reclamat ascendeix a 23.244 euros.

Com és habitual, l’avís dona als sancionats un termini de vuit dies hàbils per anar al despatx del cos per ser notificat en persona. En cas contrari, es considerarà que aquest punt del procediment ja s’haurà realitzat.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending