La policia intercepta dues persones practicant esquí sobre rodes a la general 2

Els agents han hagut de recordar-los que aquesta modalitat no està permesa a la xarxa viària si no és en trams prèviament autoritzats i tots dos han acceptat la demanda de deixar lliure la carretera

El cotxe de la policia i els dos practicants d'esquí sobre rodes.
El cotxe de la policia i els dos practicants d'esquí sobre rodes.

Una patrulla de policía ha hagut d’intervenir aquest matí a la carretera general 2 al seu pas per Canillo davant la presència de dues persones que estaven practicant esquí sobre rodes. Els agents els han aturat i els han recordat que aquesta modalitat està prohibida tret d’espais prèviament autoritzats. Per això se’ls ha demanat que deixessin la via, sense que hagi fet falta anar més enllà.

Els fets han tingut lloc pels volts d’un quart de deu del matí. Els dos esportistes circulaven per la general 2, a l’alçada del mur d’escalada de Canillo. La patrulla els ha vist i ha constatat que estaven fent una pràctica que no és permesa a la xarxa viària tret de llocs especialment habilitats.

Per això, els ha aturat i els han explicat la situació. Lògicament, han fet cas a la instrucció i han finalitzat la seva ruta amb aquests esquís de rodes. Des del cos es posa en relleu que la mesura de prohibició té a veure amb el risc important que suposa circular en aquests vehicles. De fet, els darrers mesos s’apunta que a certs llocs del país s’han viscut situacions conflictives.

Per tant, només es pot practicar en espais que s’hagin autoritzat prèviament. Justament, fa uns dies el comú de Sant Julià va informar que havia habilitat un tram específic a la carretera de la Rabassa per fer aquest esport.

Comentaris (8)

Trending