La policia intensificarà els controls amb radar mòbil al nou vial de Sant Julià

La decisió es va adoptar a la darrera Taula de Mobilitat a petició del comú lauredià

Comentaris

Tram del nou vial de Sant Julià abans de la rotonda de Fontaneda.
Tram del nou vial de Sant Julià abans de la rotonda de Fontaneda. Altaveu

La policia augmentarà els controls amb radar mòbil al nou vial de Sant Julià de Lòria segons es va acordar a la darrera Taula de Moblitat, i  a petició dels representants del comú lauredià en comprovar que la instal·lació dels anomenats radars pedagògics no ha tingut prou eficàcia.

La decisió ha estat confirmada per Jaume Bonell, director de Mobilitat tot i que no s'ha concretar cap data per a la posada en marxa de la nova mesura ja que es vol treballar en "l'efecte sorpresa". Un altre aspecte que pot ajudar és l'augment de les sancions que contempla el nou Codi de Circulació.

La desviació de Sant Julià amb els dos carrils entre Aixovall i la rotonda de Fontaneda fa que alguns vehicles circulin a més velocitat de la reglamentada. També s'ha constatat el mateix en el tram de l'avinguda Francesc Cairat a l'entrada del poble i fins al carrer Isidre Valls.

A l'estiu passat, un radar mòbil instal·lat a la zona va detectar 700 infraccions, fet que va portar el Govern a instal·lar a partir del 5 d'octubre tres radars pedagògics en diferents punts entre l'avinguda Francesc Cairat fins a la rotonda de Fontaneda. La seva funció no és coercitiva i detecten a través d'un làser la velocitat dels vehicles i apareix reflectida en uns panells. Són els tres primers aparells que es van instal·lar al Principat,  i van costar 2.000 euros cadascun.

 

 

Comentaris (2)

Trending