Obres per rehabilitar el paviment de l’A2 en el tram que enllaça amb la carretera d’Andorra

Duraran tres setmanes i el desgast i els sots han motivat les queixes d'usuaris, especialment en el tram que hi ha fins arribar al desviament de Guissona

Comentaris

El tram fins al desviament d'Andorra presenta nombrosos sots.
El tram fins al desviament d'Andorra presenta nombrosos sots. ARXIU

Aquest dilluns han començat els treballs de rehabilitació de l'asfalt a l'altura de Cervera, en el tram que enllaça amb el desviament d'Andorra. És un dels trams de l'autovia que en els darrers anys ha quedat més desgastat per l'elevat trànsit diari de cotxes i camions. El desgast i els sots que presenta el paviment han motivat les queixes d'usuaris i institucions del territori. El tram pitjor és el que hi ha abans del desviament 520 en sentit Guissona, Cervera Est, França i Andorra.

 El ministeri de Transports espanyol executa els treballs amb una durada aproximada de tres setmanes pel que fa a la primera fase entre els quilòmetres 514 i 522 a la calçada dreta en sentit BarcelonaLes obres provocaran afectacions al trànsit que es veuran minimitzades durant els caps de setmana entre la una de la tarda dels divendres i les set del matí dels dilluns.

Aquesta setmana es tanca el tram entre els quilòmetres 514 i 515 i els usuaris hauran d'agafar la sortida 514 (Cervera Oest – La Curullada) i continuar per la calçada lateral per tornar-se a incorporar a l'autovia al quilòmetre 515,3.

La següent setmana, del dilluns 20 al divendres 24 de març, aquestes restriccions quedaran anul·lades i es tancarà el tram entre el pas de mitjana del quilòmetre 512,13 i el 515,11, amb desviament de trànsit pel carril que s'habilitarà a la calçada contrària que quedarà amb sentit bidireccional. L'accés Cervera – Oest i La Curullada es farà a través de la sortida 512, ja que la sortida 514 i l'accés a l'Àrea de Descans, quedaran anul·lats.

La setmana del dilluns 27 al divendres 31 de març, novament aquestes restriccions quedaran anul·lades i es tancarà el tram comprès entre el pas de mitjana del quilòmetre 515,11 i el 517,9 amb desviament del trànsit pel carril que s'habilitarà a la calçada oposada, que quedarà bidireccional. Es farà el tancament dels carrils per desaccelerar i accelerar en sentit Barcelona des de l'enllaç 517 (Agramunt, Cervera-Nord). L'accés als anteriors destins haurà de fer-se a l'enllaç 520 (Cervera-est, Guissona, Ponts) i fer allí un canvi de sentit.

El subdelegat del govern espanyol a Lleida, José Crespín, ha explicat que es farà una "renovació total del ferm" que permetrà als conductors guanyar en "seguretat vial i confortabilitat", a més d'afegir que és un dels projectes més reclamats per part dels alcaldes de la zona en els darrers anys.

Comentaris

Trending