Nou col·lapse a la xarxa viària central a causa del tall de carrils a l’avinguda Tarragona

El fet que s’hagi reservat un dels dos vials de baixada per la 21 Ports i que un altre de pujada estigués afectat per uns treballs de pintura ha tornat a provocar importants retencions

Les retencions han acabat afectant també el carrer de la Unió.
Les retencions han acabat afectant també el carrer de la Unió.

La xarxa viària central s’ha tornat a convertir en un caos aquest matí de divendres, especialment a l’avinguda Tarragona. La coincidència del pas de la segona etapa de la 21 Ports amb uns treballs de pintura han acabat provocant llargues retencions que, de retruc, han afectat altres vies com el carrer de la Unió. Novament, són molts els conductors que treuen foc pels queixals per la manca de previsió dels responsables d’organitzar el trànsit.

Si dimecres passat va ser el tall del túnel de Sant Antoni en plena hora punta el que va generar un caos circulatori, aquest divendres el problema principal ha estat el pas de la segona etapa de la primera de les proves de l’Andorra Multisport Festival, la 21 Ports. En aquest cas, per garantir el pas dels ciclistes s’ha tallat un dels carrils de l’avinguda Tarragona en direcció a Sant Julià.

A aquesta circumstància, en aquest cas ja prevista, s’ha sumat un altre que, denuncien molts conductors, hagués estat perfectament evitable. A davant de l’edifici de les Columnes, l’antiga seu de la justícia, s’han fent treballs de pintura d’un pas de vianants. Conseqüència? Un altre carril tancat, en aquest cas de pujada. 

Les dues circumstàncies han acabat derivant en importants retencions. Inicialment, a l’avinguda Tarragona. I ja més tard, a altres vies de l’entorn com el carrer de la Unió. Alguns conductors han denunciat que han necessitat més de mitja hora per a recórrer el tram entre la rotonda de la Comella i la del quilòmetre zero. A mig matí, s'han aturat els treballs al pas de vianants però han continuat les retencions. A les onze del matí es trigava una hora per cobrir en cotxe el trajecte entre el carrer de la Unió d'Escaldes-Engordany i la plaça Laurèdia de Sant Julià de Lòria. El transport públic també s'ha vist afectat i alguns usuaris s'han queixat perquè han hagut d'esperar més de tres quarts d'hora a la parada. Per posar un exemple un vehicle del Bus Exprés encara estava a la rotonda del Km 0 quan a aquella hora ja hauria d'haver sortit des de Sant Julià de Lòria. 

I la sensació és que plou sobre mullat. Ara, metafòricament. Són molts els usuaris de la xarxa que veuen, novament, una manca de planificació en algunes actuacions que acaba suposant importants complicacions de trànsit.  El fet que a cada rotonda hi hagués agents comunals tampoc ha servit per solucionar el problema.

WhatsApp Image 2021 06 25 at 11.54.10
Carril tallat a l'avinguda Tarragona
WhatsApp Image 2021 06 25 at 12.08.31
El pas de vianants que s'estava pintant a l'avinguda Tarragona.

Etiquetes

Rotonda col·lapsada en els dos sentits de la marxa aquest divendres al matí a l'avinguda Tarragona.

Relacionat

Les retencions a l'avinguda Tarragona i de sortida al Runer tanquen un divendres de trànsit caòtic

Comentaris (16)

Trending