La neu es deixa notar a cotes altes i causa els primers ensurts viaris

Mobilitat ‘decreta’ la fase groga al port d’Envalira, on un conductor ha perdut el control del seu vehicle i ha acabat ‘clavat’ a la vorada de la carretera

El cotxe accidentat.
El cotxe accidentat.

La neu es comença a deixar sentir a cotes altes, especialment, per ara, al port d’Envalira, i ja ha generat els primers ensurts a nivell viari. Almenys un cotxe, en aquest cas un Opel Corsa matriculat al Principat, ha acabat ‘clavat’ a la vorada de la carretera després que a causa de l’estat de la calçada, ja ben emblanquinat, el conductor hagi perdut el control del vehicle.

El sinistre ha transcorregut poc després de 2/4 de 7 de la tarda i el conductor i únic ocupant del turisme, d’entrada, ha pogut sortir del vehicle pel seu propi peu i malgrat lamentar la situació caminava i raonava amb certa normalitat. Les assistències mecàniques hauran de fer la seva per remuntar l’automòbil.

En tot cas, cal prendre les màximes precaucions. De fet, Mobilitat ha decretat la fase groga a la zona del port d’Envalira, el que comporta que els equipaments en aquell punt hi són ja obligatoris. S’espera que la nevada, a poc a poc, vagi baixant gradualment de cota. Malgrat que es difícil de fer segons quins pronòstics, es preveu que en deu dies hi hagi precipitacions molt notables. Abans hi hauran altres episodis nivals.

Comentaris

Trending