La neteja dels túnels provoca talls de circulació aquesta setmana

Es tanquen carrils i fins i tot el pas mentre durin les tasques que efectuen els operaris del COEX

Un camió del COEX a l'interior d'un túnel.
Un camió del COEX a l'interior d'un túnel. COEX

Els operaris del COEX fan aquesta setmana la neteja dels túnels de la xarxa viària. Aquestes tasques implicaran talls de carril o, fins i tot, el tancament durant una estona dels túnels. Aquest dimarts s'efectua la neteja del túnel dels Dos Valires, la qual cosa ha provocat el tall momentani en sentit Encamp.

 

 

La neteja inclou els túnels d'Envalira, el Pont Pla, la Tàpia, i Sant Antoni. Habitualment aquesta feina es fa els mesos de maig i juny però aquest any es fa més tard a causa de la pandèmia del coronavirus. Des de Mobilitat es recomana seguir les seves xarxes socials per saber quines alteracions hi ha de trànsit en els diferents túnels.

A banda dels túnels, els efectius del COEX estan fent tasques de neteja en altres indrets. D'aquesta manera, la setmana passada es va netejar a fons la duana hispanoandorrana del riu Runer. Anteriorment, i aprofitant la baixa mobilitat dels dies de confinament, es van dur a terme un seguit de tasques de manteniment i de neteja de les carreteres. L'objectiu és ajudar d'una banda a conservar el bon estat de la xarxa viària i de l'altra a prevenir d'accidents de trànsit.

Una altra incidència en el trànsit d'aquest dimarts és el tall del carrer Santa Anna a Escaldes-Engordany a causa dels treballs d'extensió i manteniment de la xarxa elèctrica de FEDA.

 

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending