Reobren els dos carrils de trànsit al port d'Envalira després de l'ensurt per un moviment de terra

Els tècnics del COEX han analitzat l’estat de la carretera i han dictaminat que no hi ha risc per als conductors, fet que permet recuperar la plena normalitat

La topada ha tingut lloc al port d'Envalira.
La topada ha tingut lloc al port d'Envalira.

La inestabilitat del terreny ha obligat els bombers a donar pas alternatiu a la carretera general 2 al seu pas pel cap del port d’Envalira. Les pluges de les darreres nits haurien provocat un moviment de terres al costat de la via i s’ha optat, per precaució, per restringir la circulació. El tall ha durat fins poc abans de la una, quan el trànsit ha tornat a la normalitat.

L’avís s’ha rebut cap a dos quarts d’onze del matí. A un tram de la carretera, prop del capdamunt del port, s’ha detectat una irregularitat del terreny. Cap a la zona s’hi ha desplaçat efectius del cos de bombers per comprovar la situació i, un cop allà, s’ha optat per la restricció del trànsit. En concret, s’ha deixat només un carril de circulació i es dona pas alternatiu, a l’espera de poder analitzar amb més deteniment la situació i quina pot ser l’evolució dels moviments de terres.

Finalment, els tècnics han determinat que el problema no representava un risc especial per a la circulació. Des de la una de la tarda, doncs, la circulació s’ha restablert en la seva plena normalitat.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending