Mobilitat preveu 70.000 vehicles durant el pont de la Mare de Déu d’Agost

El 60% de les entrades s’esperen que sigui per la frontera hispanoandorrana i en el que portem d'agost n’han accedit al país 138.000

Imatge d'arxiu de retencions d'entrada per la frontera del riu Runer.
Imatge d'arxiu de retencions d'entrada per la frontera del riu Runer.

Cap de setmana llarg, que per a molts serà de quatre dies, tenint en compte que dimarts és la festivitat de la Mare de Déu d’Agost i aprofitaran per fer festa dilluns. Es tracta d’un dels trams més forts de l’estiu i des de Mobilitat es preveu l’entrada de 70.000 vehicles entre les dues fronteres.

El pont de la Mare de Déu d’Agost és un dels que acostumen a ser forts, depenent de com cau en el calendari. Aquest any el dia 15 serà dimarts i molts aprofitaran per fer quatre dies de festa. Per aquest motiu, les previsions del departament de Mobilitat per aquests dies són d’una entrada de 70.000 vehicles, dels quals el 60% entraran per la frontera hispanoandorrana i el 40% restant per la del Baladrà. El dimarts és el dia que es preveu més densitat, sent el matí quan hi hagi cua d’entrada i a la tarda de sortida.

D’altra banda, fins avui dia han entrat al país 138.000 vehicles i les previsions per a tot el mes són al voltant de 460.000.

Des de la Unió Hotelera no han volgut fer previsions per aquests dies i s’han remès al dijous de la setmana vinent per fer al balanç amb totes les dades.

Comentaris (1)

Trending