Mobilitat activa el doble carril en sentit nord a Sant Julià de Lòria

Es vol agilitzar la circulació des de la frontera hispanoandorrana que s'ha vist afectada durant els darrers dies a causa de l'alta afluència de visitants

El doble carril durant la prova pilot del 15 de maig.
El doble carril durant la prova pilot del 15 de maig. ARXIU

Mobilitat ha informat que a partir d'aquest dimarts 3 d'agost s'instal·larà el doble dispositiu de trànsit a la CG1 a l'altura de Sant Julià de Lòria, per tal d'agilitzar la circulació que s'ha vist afectada a causa de l'alta afluència de visitants. Aquest dispositiu ja s'instal·la els dissabtes per donar més fluïdesa al trànsit.

El dispositiu que es va posar en marxa amb una prova pilot el passat 15 de maig, persegueix un doble objectiu. Per una banda, facilitar l’arribada dels visitants des de Catalunya. Per l’altra, ajudar a millorar la mobilitat dels veïns de la zona. La mesura consisteix a habilitar un doble carril de pujada amb cons entre l’encreuament entre el carrer Isidre Valls i la plaça Laurèdia. Allà, els agents de circulació distribuiran els cotxes que vagin en sentit nord entre el túnel de la Tàpia i l'avinguda Rocafort, l’antiga via pel centre de la vila.

El dispositiu estarà en funcionament normalment entre les vuit del matí i les dues de la tarda. Durant aquest lapse de temps, els vehicles en sentit sud que vulguin accedir al carrer Isidre Valls hauran de desviar-se fins a la rotonda de Fontaneda per realitzar el gir.

Comentaris (1)

Trending