Una inversió de 169,5 milions d'euros per reduir en 20 minuts el trajecte entre Andorra i Tolosa

La prefectura d'Occitània ha anunciat que els treballs de la desviació de Tarascon començaran el 2024 i estaran enllestits el 2027

Comentaris

Retenció a l'interior de Tarascon.
Retenció a l'interior de Tarascon. ARXIU

L'any 2024 s'iniciaran els treballs de la desviació de Tarascon que tindran un cost de 169,5 milions d'euros i que permetran reduir en 20 minuts el trajecte entre Andorra i Tolosa. Les obres haurien d'estar enllestides el 2027 i inclouen la construcció d'un túnel.

La desviació tindrà 2,2 quilòmetres en els dos sentits de la marxa i la majoria del recorregut (1.400 metres) es farà per un túnel. Hi haurà una zona d'avançament i no es descarta, a llarg termini que hi hagi dos carrils. L'obra evitarà la circulació per l'interior de Tarascon, on les rotondes provoquen grans retencions a l'estiu i durant els caps de setmana de la temporada d'estiu. El projecte està pendent de l'aprovació de les autoritats mediambientals.

Els principals representants polítics de l'Arieja fa anys que demanen la construcció de la desviació que té l'oposició dels comerciants de Tarascon que temen perdre part dels seus ingressos.

 

Comentaris (7)

Trending