Una intensa boira fa ‘impracticable’ el port d’Envalira i ‘facilita’ dos aparatosos accidents

(AMB VÍDEO) Tres vehicles s’han vist implicats en dos xocs gairebé successius, un d’ells frontal i, l’altre, en una col·lisió amb la tanca protectora de la via, on aquesta tarda la visibilitat és pràcticament nul·la

Els dos cotxes accidentats enmig d'una espessa boira.
Els dos cotxes accidentats enmig d'una espessa boira.

Una intensa boira fa pràcticament intransitable el port d’Envalira. Fins al punt que és probable que s’acabi tancant perquè aquesta tarda, entre les 7 i les 8, pràcticament de forma successiva, hi ha hagut dos accidents amb la manca de visibilitat com a causa afegida a eventuals imprudències o poca perícia dels conductors. Sortosament, els sinistres, un d’ells frontal, han estat més aparatosos que greus.

Durant tota la tarda que la boira especialment densa està fent la guitza. Però l’alerta ha saltat del tot quan vint minuts després de les 7 de la tarda dos vehicles han col·lidit de manera frontal al bell mig de la carretera, en una recta que queda just per sota del circuit del Pas de la Casa. Els danys materials han estat notables. I s’hi han hagut de desplaçar des de bombers i policia als agents de circulació del Pas. Han resultat ferits dos dels ocupants del vehicle que ha sortit més malparat. Però les ferides eren de poca gravetat.

De fet, davant la certesa que eren poc rellevants les lesions, només a mode de revisió i confirmació, les dues persones ferides s’han traslladat al centre d’atenció primària perquè se’ls fes una petita exploració. Un dels ocupants presentava una petita fuetada vertical i l’altre, un hematoma en un ull que no havia de tenir afectacions oftalmològiques.

Ja amb els serveis d’assistència al bell mig de la carretera, uns metres abans d’arribar a la zona del primer accident, i més en la vessant Soldeu, un Panda matriculat al Principat ha sortit de la via i s’ha encastat contra la tanca protectora. També hauria sigut el xoc aparatós però, per sort, la conductora, aparentment, només s’hauria fet una petita ferida a la boca producte del cop.

Els pocs conductors que circulaven pel port en aquell moment se les veien i se les desitjaven. També els equips d’emergència han estat testimonis de la mala visibilitat fins al punt de recomanar que es tanqués la via o s’adoptés algun tipus de mesura per no tenir més ensurts. Com a mínim, mentre no es retiraven els vehicles de la calçada.

Comentaris (8)

Trending