Importants restriccions de trànsit per l’arribada de la Vuelta

Govern recomana no circular el dilluns 28 entre els tres i les sis de la tarda i dimarts 29 de dotze a dues del migdia; també es tancaran aparcaments a Andorra la Vella i a Arinsal

Nibali es va imposar a l'arribada del 2017 al carrer Prat de la Creu d'Andorra la Vella.
Nibali es va imposar a l'arribada del 2017 al carrer Prat de la Creu d'Andorra la Vella. ARXIU

El pas de la Vuelta a España per Andorra, previst pel 28 i el 29 d’agost, comportarà restriccions de trànsit importants. També suposarà la inhabilitació de diferents aparcaments tant a la capital com a Arinsal. Des del Govern es recomana que no se circuli el dilluns 28 entre els tres i les sis de la tarda i el dimarts 29 entre les dotze i les dues del migdia pels trams afectats per la cursa ciclista.

Així s’ha informat mitjançant un edicte publicat aquest dimecres al BOPA. Així, el dia 28, la Vuelta, en l’etapa que començarà a Súria i acabarà al port de Comallemple, a Arinsal, afectar la general 1 des de Sant Julià fins a Andorra la Vella, la 2, des de la rotonda del quilòmetre zero fins a Canillo, el coll d’Ordino, la general 3 des d’Ordino fins a la Massana i, ja finalment, la 4 fins a Arinsal i, lògicament, l’accés a l’estació d’esquí. Es preveu que els corredors arribin a la frontera passades les quatre de la tarda i que l’etapa acabi a dos quarts de sis.

En aquest cas, les carreteres es tallaran una hora abans, quan passi el cotxe pilot, i no es reobrirà fins que ho marqui un motorista del servei de policia amb banderes verdes. El pas de la caravana publicitària està previst per poc abans de les tres de la tarda. Per això, s’aconsella a totes les persones que el dilluns 28 hagin de circular pel país que ho facin o bé abans de les tres de la tarda o després de les sis.

Pel que fa al dia 29, l’etapa surt d’Andorra la Vella cap a Tarragona. Això farà tallar la carretera general des de la capital fins a la frontera. Es recomana no circular-ne entre les dotze i les dues del migdia.

Paral·lelament, també es tancaran diversos aparcaments. Entre el 26 i el 29 d’agost, els del Parc Central i el de Prada Guillemó no estaran operatius per muntar les infraestructures de la sortida. I el 27 i 28, tampoc es podrà accedir al descobert que hi ha a Arinsal, davant els hotels Patagonia i Ushuala.

Comentaris (22)

Trending