L’impacte de la Puríssima es deixa notar amb tota la seva essència a la xarxa viària

(AMB VÍDEO) Els veïns de Ciutat de Valls es mostren indignats pels canvis de circulació que comporta el Poblet de Nadal i que fa dies que els genera cues aquest dimecres agreujades per l’alt volum de vehicles que hi ha al país

Comentaris

Príncep Benlloch, al centre d'Andorra la Vella, ple de cotxes aquest vespre.
Príncep Benlloch, al centre d'Andorra la Vella, ple de cotxes aquest vespre.

L’impacte de la Puríssima ja es deixa notar del tot a la xarxa viària, i es preveu que el col·lapse que s’ha viscut aquesta tarda s’aguditzi durant la jornada d’aquest dijous. La immensa majoria de vies que baixen de les estacions s’han anat omplint de vehicles a partir de l’hora de tancament. I han acabat confluint al centre del país, on les retencions han estat molt notables.

Els eixos viaris principals del país han estat majoritàriament plens de vehicles durant tot el dia, especialment, s’ha dit, a la tarda, malgrat que la situació pitjor es preveu a partir d’aquest dijous i les tres jornades següents. Hi ha hagut estones que ha estat literalment impossible d’avançar. I per fer curts trajectes s’han hagut d’invertir estones remarcables.

L’increment d’afluència de vehicles s’ha sumat, en el cas de Ciutat de Valls, dels efectes en el trànsit que comporta el Poblet de Nadal d’Andorra la Vella. En aquest cas, els veïns del barri comencen a estar farts de les estones que s’han de passar a la carretera, als carrers de la capital, per fer itineraris que no són res de l’altre món. En aquest sentit, les fonts consultades han demanat una mica més d’empatia cap a una zona on majoritàriament viuen treballadors i que es troben que per arribar a casa han de fer veritables jeroglífics.

WhatsApp Image 2022 12 07 at 19.36.55
Vehicles 'retinguts' a Ciutat de Valls.

 

Comentaris (1)

Trending