Fins a un quilòmetre de cua per sortir en direcció Espanya

Les retencions han començat cap al migdia i ja arriben a prop de la rotonda situada al costat del centre comercial Epizem

Cues per sortir del país.
Cues per sortir del país.

Si vol sortir del país, ha de prendre certa paciència. Des del migdia, la cua per travessar la frontera del riu Runer en direcció a Espanya és llarga. Arriba fins al centre comercial Epizem. Per tant, gairebé un quilòmetre de retenció.

Així ho ha indicat l’Agència de Mobilitat, que parla obertament de trànsit dens. No es pot negar que aquest cap de setmana ha tornat a registrar una bona afluència de visitants. Les nevades dels darrers dies ajuden a fer les pistes molt atractives i a atreure esquiadors. Alguns d’ells ja volen marxar.

I això ha provocat que, a partir del migdia, s’hagi començat a notar un trànsit ingent de sortida en direcció l’Alt Urgell. Hi ha un quilòmetre llarg de trànsit dens des de les instal·lacions duaneres fins a la nova rotonda al costat del centre comercial Epizem. A primera hora de la tarda, també es registren problemes per sortir en direcció França. 

La bona notícia és que ja es pot circular sense equipaments especials a qualsevol punt de la xarxa viària. Mobilitat ha indicat que la fase groga ja està desactivada a tot el país. 

Etiquetes

Comentaris

Trending