Fins a quatre quilòmetres de retenció al centre de Sant Julià

Les cues s’han produït de forma intermitent al llarg del matí a la parròquia, així com d’entrada a la frontera hispanoandorrana a causa de l’arribada de turistes

La cua a Sant Julià de Lòria captada per una càmera de Mobilitat.
La cua a Sant Julià de Lòria captada per una càmera de Mobilitat.

Els tres dies de descans que proporciona la festivitat de l’1 de maig el pròxim dilluns a Andorra són sinònim de retencions per accedir al país. Al llarg del matí s’han produït diverses cues tant a la frontera hispanoandorrana com al centre de Sant Julià de Lòria. A la parròquia, de fet, els vehicles s’han allargat fins a quatre quilòmetres.

Els quilòmetres de cues han començat a la frontera, amb una bona fila de cotxes esperant per accedir al Principat cap a les 12:00h d’aquest migdia, una de les hores amb més afluència. Més tard, però, les retencions s’han traslladat a Sant Julià en sentit nord, on hi ha fins a quatre quilòmetres de cues.

Per la frontera espanyola han accedit 3.311 vehicles espanyols, amb un pic important passades les 12:00h, quan s’han produït les retencions. En total, al llarg del matí han creuat les dues fronteres (hispanoandorrana i francesa) un total de 7.366 vehicles.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending